VOLS VENIR A LA 40ena. EDICIÓ D’INTERTABAC?

InterTabac_Logo_01_RGB

VOLS VENIR A LA 40ena. EDICIÓ D’INTERTABAC?

Escrit per estanquers en Agenda, Destacada, Notícies

La Fira InterTabac de Dortmund és el punt de trobada més important per a conèixer totes les novetats del sector i els nous productes que estan a punt d’arribar al teu estanc.

Enguany, la nostra associació està preparant per a tots els associats un viatge organitzat a la fira, amb sortida des de Barcelona que inclou visites a estands, transport col·lectiu, allotjament i tota la logística necessària. Informa’t-en per telèfon o correu electrònic a les nostres oficines.

Creada l’any 1978, aquest any es celebra el 40è aniversari del 21 al 23 de setembre a la Fira de Dortmund (Alemanya). InterTabac ha esdevingut la fira més gran del sector de tot el món, tant de productes com d’articles de fumador. Hi assisteixen no només estanquers sinó també responsables de les empreses fabricants i majoristes, participant-hi professionals de 64 països, amb un 65% de visitants estrangers.

L’any passat, van haver-hi 560 expositors que van visitar 12.500 professionals de estanquers. En l’edició d’enguany el gran protagonista serà el cigarret electrònic i els líquids de vapeig, L’important creixement d’aquesta nova industria ha fet que se li dediqui un espai privilegiat on s’hi podrà conèixer tot allò que cal sobre aquesta nova font d’ingressos per als nostres estancs. És ara o mai!

csm_Westfalenhalle

25 jun 2018 no hi ha comentaris

Publica un comentari