LOGISTA PAYMENTS

LECTOR CODIGO DE BARRAS

LOGISTA PAYMENTS

Escrit per estanquers en Destacada, Notícies

Benvolguts/des companys/es:

En reunió mantinguda per videoconferència, Logista ha presentat a la Junta de la Unió d’Estanquers, el seu nou servei, desenvolupat per Logista Payments, que ve a obrir una nova línia de negoci. No permetrà un gran increment d’ingressos, però sí ajudarà a diversificar el  nostre negoci i incrementar els ingressos en aquests temps en els que el tabac està cada cop més amenaçat. Al mateix  temps servirà per a augmentar el nostre caràcter de servei públic essencial.

Es tracta de cobrar als Estancs (servei cobert actualment per Bancs i Correos) els rebuts: retornats, endarrerits, pendents i refusats; multes i inclús en el futur, impostos i/o taxes de caràcter estatal, autonòmic o municipal. És un servei amb un potencial de creixement molt important.

El funcionament és ràpid i senzill en la gran majoria dels casos: lectura de codi de barres (si es disposa de Strator no caldria cap altre equip) i en el cas contrari, Logista aportaria l’aparell necessari sense cost. Es llegeix el codi de barres, es cobra i en el 99% dels casos el tràmit queda resolt.

LECTOR CODIGO DE BARRAS

Resultat: igual que ara amb les recàrregues. Anirà en funció de lo que negocií Logista amb cada companyia/empresa/administració (no ens aporta el mateix un PIN d’Amazon que un de Paysafe). De moment, amb l’Empresa distribuïdora amb la que existeix un preacord, la comissió per a l’Estanquer seria de 0,50 € + IVA per cada operació. No seran mai grans xifres, però com sempre hem dit, es tracta d’anar sumant i diversificant, a més d’existir la possibilitat de que les noves companyies que Logista pugui atreure a aquest servei, augmenti l’import de la comissió en cada cas.

La nostra força davant Correos i Bancs radica en que els Estancs som una gran xarxa i arribem a tots els punts de la geografia, en llocs  on ells no estan, i oferint una qualitat de servei molt important, amb proximitat i absència de cues (i de passada la possibilitat d’incrementar vendes creuades). Per això és tan important, apuntar-se a aquest nou servei tal i com

ja fan els estanquers d’altres països com per exemple, França.

Creiem que és una oportunitat de cara a diversificar el nostre negoci i evitar la amenaça que l’esmentat servei pugui ser atret per altres possibles competidors.

Amb l’objectiu de conèixer en major detall les possibilitats d’aquest nou servei, els Estancs interessats hauran de posar-se en contacte amb la Delegació de LOGISTA o enviar un correu electrònic a l’adreça gestion_altas@logistapayments.com. Hem d’agrair a Logista per haver considerat als Estancs com a soci preferent en el desenvolupament de noves línies de negoci que permetin incrementar la seva visibilitat i el seu caràcter de servei públic essencial.

Sense res més que afegir, rebeu una cordial salutació.

La Junta

28 gen 2021 no hi ha comentaris

Publica un comentari