La Guardia Civil desarticula una botiga que venia fulles de tabac il·legals a Barcelona Ciutat

La Guardia Civil desarticula una botiga que venia fulles de tabac il·legals a Barcelona Ciutat

Escrit per estanquers en Destacada, Notícies

L’acció policial és fruit de la informació d’un estanquer, membre de la Unió d’Estanquers de Barcelona

Barcelona, 22 de setembre de 2016. La informació facilitada per un estanquer de la ciutat de Barcelona a la Unió d’Estanquers de Barcelona ha permès la desarticulació d’una botiga de la ciutat comtal on es venien fulles de tabac il·legalment introduïdes al mercat. Agents de la Benemérita han registrat la botiga i han intervingut la mercaderia falsificada, obrint un expedient davant el Comissionat del Mercat del Tabac.

Els responsables del establiment defraudador feien publicitat tant en el barri on s’ubica la botiga com a través de les xarxes socials. En el local s’han trobat instruments per a pesar el tabac així com diversos estris que utilitzaven per a comercialitzar la mercaderia decomissada.
En l’origen d’aquest afer, trobem un estanquer, membre de la Unió d’Estanquers de Barcelona. El nostre associat va tenir coneixement dels fets i ho va denunciar a la Unió la qual va informar immediatament a les forces de seguretat de l’Estat, responsables de perseguir el contraban i de vetllar pel bon funcionament del mercat minorista del tabac. A continuació, agents de la Guardia Civil es van personar a la botiga, descobrint que l’establiment emmagatzemava importants quantitats de fulles de tabac sense els precintes legals preceptius ni cap garantia sanitària.
La Unió d’Estanquers de Barcelona felicita a la Guardia Civil per aquest decomís tot i insistir en el paper fonamental de les denuncies dels nostres associats en la lluita contra la delinqüència. Així mateix, encoratgem als nostres associats a denunciar tota activitat il·lícita que puguin conèixer i, convidem a tots els segments de la societat a prendre consciencia del perill que suposa el consum d’aquestes substancies, comercialitzades en la il·legalitat que afavoreixen l’accés a menors d’edat, sense els controls de consum pertinents i sense cap garantia, ni sanitària ni de qualitat. Així s’està posant en risc la salut dels consumidors i s’atempta contra els interessos dels punts de venda legals que, ells sí compleixen amb la regulació del mercat.

22 set 2016 no hi ha comentaris

Publica un comentari