La publicitat de PocketPay als carrers de Barcelona

0014

La publicitat de PocketPay als carrers de Barcelona

Escrit per estanquers en Destacada, Notícies

Des de la setmana passada, diverses línies de Transports de Barcelona identifiquen els seus autobusos amb la campanya publicitària de PocketPay. La campanya consta de dos suports diferents en funció del nº de la línia d’autobús escollida. Així, a les línies 70 (Badal-Bonanova); 45 (Passeig Marítim-Horta) i 68 (Hospital Clínic-Cornellà) la publicitat figura en grans panels laterals de 3m x 2,1m i al darrera del vehicle en panels de 2,24m x 0,92m. Per altra banda, a les línies V5 (Mare de Deu del Port/Pedralbes); 78 (Estació de Sants-Sant Joan Despí); 110 (Avinguda Carrilet-Zona Franca); 60 (Besòs Verneda-Esplugues); 67 (Plaça Catalunya-Cornellà); 75 (Les Corts-Avinguda Tibidabo) i 76 (Sant Genís-Ciutat Meridiana), els autobusos s’identifiquen amb panells estàndard laterals (de 3,9m x 2,1m) i de 2,24m x 0,92m, els del darrera del vehicle. Veureu els autobusos identificats amb la nostra campanya fins el 24 de juny quan s’acabarà aquesta primera onada de la campanya.

A més, la campanya es veu reforçada per una acció publicitària a premsa, concretament al gratuït 20 minutos amb una difusió aproximada de 80.000 exemplars diaris en anunci a color en pàgina dreta (la inserció que disposa de màxima visibilitat), concretament a la pàgina 9 de les 19 amb ús publicitari del total que compta la publicació. Així mateix, la campanya també té el seu recorregut a xarxes socials, enfocant el seu missatge sobre tot als joves en les plataformes de Facebook i Instagram.

Encara no tens la targeta PocketPay al teu establiment? Aprofita l’arrencada de la campanya publicitària per a demanar-la i oferir-la als teus clients. Les Fintech arriben al teu estanc de la ma de PocketPay! No deixis passar la oportunitat de fidelitzar els teus clients!0009

04 jun 2018 no hi ha comentaris

Publica un comentari