Els estanquers d’Espanya, a favor del creixement adequat del mercat de la shisha

estanquers2018_impressi+¦_024 DINTI -GLOBAL PREMIUM

Els estanquers d’Espanya, a favor del creixement adequat del mercat de la shisha

Escrit per estanquers en Destacada, Notícies

La Unió d’Associacions d’Estanquers d’Espanya va participar a la taula rodona sobre el futur i la sostenibilitat del sector de la shisha, en el marc de la fira ShishaMesse, celebrada els proppassats dies 22 a 24 de juny al FIBES de Sevilla. Representada per la presidenta de la Associació Provincial d’Estanquers de Sevilla, Olivia Escaja, gran coneixedora del món de la shisha, la Unió d’Estanquers va defendre la necessitat de treballar tots els participants plegats, dintre de la regulació amb l’objectiu d’assegurar les millors condicions per al desenvolupament d’aquest producte, i evitar així denuncies i sancions.

En la seva intervenció, Escaja va asseverar que “tenim un producte que cada cop és més popular, però qualsevol mena de dubte sobre la seva comercialització i/o consum pot fer que esdevingui un producte fallit. Tenim la responsabilitat de fer les coses bé entre tots i assegurar-nos que la resta també ho facin i permetre així que els usuaris de shisha puguin seguir gaudint del seu consum amb totes les garanties necessàries”.

Junt a la representant de la Unió d’Estanquers van participar experts del sector com ara Eduardo Zouein, director general de Trading y Consultoría Internacional; Hamid Hoosmani, d’Aladin; Manuel Castilla, responsable de l’associació d’Oci Nocturn de Sevilla i Tarek Martin, CEO de 3dSapiens.

 

20180624_131607

27 jun 2018 no hi ha comentaris

Etiquetes: ,

Publica un comentari