CAMPANYA INFORMATIVA SOBRE LA DIRECTIVA DE PRODUCTES DEL TABAC

CAMPANYA INFORMATIVA SOBRE LA DIRECTIVA DE PRODUCTES DEL TABAC

Escrit per estanquers en Destacada, Notícies

Com ja sabeu, es va aprovar fa dos anys la nova Directiva de Productes del Tabac que inclou importants canvis en l’envasat, ingredients i traçabilitat dels productes del tabac. A través dels diferents canals d’informació, des de la Unión d’Estanquers de Barcelona us hem anant informant de totes les qüestions rellevants d’aquesta Directiva i de com afectaran al nostre dia a dia.

 

A partir del proper 20 de maig, de forma gradual, les expenedories començaran a rebre aquests productes amb la nova aparença. En aquest context, i per a continuar amb la nostra tasca, des de la Mesa del Tabaco, agrupació a la qual pertany la Unió d’Estanquers d’Espanya des del moment de la seva creació l’any 2011, es posarà en marxa una campanya divulgativa que arribarà a tots els estancs per a informar, tant als estanquers com als consumidors, de les principals novetats d’aquesta Directiva.

 

La campanya, amb el lema “Tu tabaco de siempre. Sólo cambia la apariencia”, es centra en explicar com seran els nous paquets de cigarrets amb les noves advertències sanitàries marcades en la Directiva, però incloent-hi també altres qüestions d’interès. Els seus principals materials són cartells i fullets: un especialment concebut per a l’estanquer i altres més resumits per a entregar als consumidors. Aniran arribant a tots els estancs a partir de mitjans de maig gràcies a la col·laboració amb Logista, membre també de la Mesa del Tabaco, per a que puguin ser exposats al públic tan bon punt es rebin. Junt a aquests materials, s’adjuntarà també una carta explicativa adreçada a l’estanquer, per a donar-li a conèixer el motiu de la campanya i demanar la seva col·laboració activa.

 

Volem insistir tal i com es va comentar a l’assemblea, en la importància de que es vegin les fotos a l’interior dels nostres estancs al menys en un 50/70 % de la visibilitat ja que sinó provocarà un efecte rebot que podria desembocar en una transposició de la directiva en la qual es podria incloure l’empaquetat genèric i fins i tot la ocultació de producte als estancs.

 

Creiem que aquesta acció divulgativa no només és important per a tots nosaltres, sinó també per als nostres clients, que segurament preguntaran sobre aquests canvis que s’acosten. Precisament per això, comptem amb la vostra col·laboració per a aconseguir que assoleixi la màxima difusió. Podeu consultar el díptic al següent enllaç: diptico-estanqueros-250503 – VERSIÓN FINAL Completa OK

18 mai 2016 no hi ha comentaris

Publica un comentari