Assemblea

Estanquers de Barcelona: Mes de 40 anys units

La Assemblea General és l’esdeveniment anual més important de la nostra associació. Enguany, hem celebrat el quarantè aniversari amb un format més atractiu i replet de novetats. En el decurs de la 40ena edició, s’han donat a conèixer productes de rabiosa actualitat orientats al futur del consum del tabac, a més de presentar-se les principals fites assolides durant l’any anterior i els primers mesos d’enguany.

L’un darrera l’altre, els membres de la Junta directiva han donat a conèixer els diferents aspectes de l’activitat que Estanquers de Barcelona ha dut a terme. A posteriori i en un ambient distés i cordial, s’ha celebrat un debat sobre les novetats normatives que la transposició de la Directiva Europea del mercat del tabac imposa. Aquest nou marc legal obliga a modificar la regulació de la comercialització del tabac sobre la base dels canvis en la Llei de Sanitat que també regeix el nostre sector.

Una de les novetats més interessants d’enguany, presentada amb un vídeo promocional, ha estat SiscApp, la nova app exclusiva per als associats que funciona com un whatsapp professional. Es tracta d’un servei que permet al destinatari del missatge contactar amb l’emissor (en aquest cas, Estanquers de Barcelona), que li contestarà per la mateixa via. Alhora, és un canal que permet rebre les notificacions còmodament i contestar enquestes i formularis. Dit d’una altra manera, ens permet estar més units que mai.

40ena Assemblea General