APROVACIÓ CARTA DE SERVEIS DEL COMISSIONAT PER AL MERCAT DE TABACS PER AL PERÍODE 2018-2021

APROVACIÓ CARTA DE SERVEIS DEL COMISSIONAT PER AL MERCAT DE TABACS PER AL PERÍODE 2018-2021

Escrit per estanquers en Destacada, Normativa, Notícies

Us informem  que s’ha publicat avui al BOE la Resolución de 19 de junio de 2018, de la Subsecretaría, por la que se aprueba la Carta de servicios del Comisionado para el Mercado de Tabacos para el período 2018-2021.

 

Us recordem que les Cartes de Serveis són documents que constitueixen l’instrument a través del qual els òrgans, organismes i entitats de l’Administració General de l’Estat informen als ciutadans i usuaris sobre els serveis que tenen encomanats, sobre els drets que els assisteixen en relació amb aquells i sobre els compromisos de qualitat en la seva prestació.

 

L’esmentada Carta de serveis haurà de ser disponible tant a la pàgina web del Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques, com a la pròpia del Comissionat, por la qual cosa us informarem tan bon punt sigui publicada.

 

Aquesta Carta de Serveis té una gran importància per al nostre col·lectiu i el seu mercat. Conté, entre d’altres compromisos, l’objectiu de millorar la qualitat dels serveis que se li han encarregat a l’esmentat Organisme.

CARTA DE SERVICIOS CMT 2018_2021

TRIPTICO CMT

 

29 jun 2018 no hi ha comentaris

Publica un comentari